Canis Cunerae

Dé Hondenschool van Rhenen en omstreken

Volg ons via social media!

Hondencursus straks verplicht?
In Rhenen en omgeving dan nog steeds mooi de gratis gelegenheid om een theorie cursus te doen.

Op maandagavond 9 okt kan iedere geïnteresseerde uit Rhenen en omgeving weer de gratis theorie cursus over hondentaal en communicatie volgen. Wilt u uw hond beter leren ‘lezen’ en begrijpen? Geef u dan nu op voor deze gratis cursusavond!
Tijdens de avond werden aan de hand van voorbeelden en filmpjes, oa van de deelnemers zelf, veel nieuwe feiten en inzichten gedeeld.
Want honden praten constant met elkaar, maar ook met ons.
Niet verbaal, maar met hun lichaamstaal, en zelfs geur.
Over deze hondentaal zijn veel misverstanden, en worden veel zaken verkeerd of met onjuiste en verouderde kennis geïnterpreteerd.
Aan de hand van voorbeelden en filmpjes liet ik zien wat honden zeggen en leerde de cursisten een begin van hoe Uw en andere honden te lezen. Er werden een boel (andere en) waarschijnlijk nieuwe inzichten gegeven, en misschien wel ook een paar verouderde inzichten en heilige huisjes om geschopt.
Maar aan het einde van de avond begon iedereen hun hond beter te “lezen” en te begrijpen. Want tenslotte is voor het leren van de hondentaal de eigen hond de beste leraar! Je moet alleen leren kijken?

De cursus is op maandag 9 okt.
Inloop vanaf 18.45, start en einde 19.00 – 22.00 uur. Locatie: Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen.
Na deelname kan men op 13 nov het (ook gratis) vervolg, “hoe leert een hond” volgen waarin diverse leerprincipen en methodes besproken worden.

Inschrijven kan door te mailen naar
hondencursus.rhenen@gmail.com.
Er is plaats voor maximaal 25 personen.