Freestyle Dogdance
 

Doggy Dance is, de naam zegt het al, dansen met je hond.
Nou gaat het natuurlijk niet om een tango of een wals, jij en je hond dansen ook niet echt, maar jullie voeren samen op de maat van de muziek een aantal bewegingen, "moves", uit. Dat doe je op een zelf uitgezocht of gemixt muzieknummer, waarbij de moves ook enigszins verband zullen houden met die muziek. Het optreden zal uiteindelijk bestaan uit een vloeiend samenspel tussen mens, hond en muziek, waarbij het plezier in het geheel altijd voorop blijft staan.
 

Deze cursus zal op woensdagavond van 20:00 - 21:30 lopen, en kost 95,00 Euro. Dit is inclusief het afsluitende showoptreden.
Kijkt u zelf even of u in aanmerking komt voor onze kortingsregeling?

De eerste les is op woensdag 30 augustus, laatste les op woensdag 16 november, en het geheel wordt afgesloten met een zelfbedacht showoptreden op zaterdag 19 november na de wedstrijdjes Behendigheid.
Dit is wel onder voorbehoud van voldoende deelnemers, want met minder dan 3 gaat de cursus niet van start. En met 10 deelnemers is de groep vol!
 

Waar moet de combinatie aan voldoen?
We houden de regels van de FHN aan, dus illegaal gecoupeerde honden zullen worden uitgesloten. Loopse teven kunnen aan de lessen deelnemen.
Je hond moet bij voorkeur al wel Basis hebben gedaan of al bijna hebben, en minimaal 12 maanden oud zijn. (Aan de Workshop deelnemende honden dienen minimaal 8 maanden oud te zijn)
Doggy Dance doen we met een vaste halsband of tuig met los te klikken lijn. (geen slip, prik of trekketting, een Canny Collar, Halti of Gentle Leader in overleg).
 

Vragen of opgeven?
Je vragen stellen en opgeven kan bij Robert Jan de Bruin, info@canis-cunerae.nl, graag uiterlijk op 31 augustus 2016 om 15:00.
Vermeld bij opgave wel even ras/type, geslacht en leeftijd van uw hond.
Uw betaling moet vr aanvang van de cursus binnen zijn.
 

Kunt u nog inschrijven?
Woensdag 19:30 uur, 4 deelnemers, 6 vrij
 

Deelnemende combinaties met wat voor hond:
Een Golden Retriever, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, een Rhodesian Ridgeback, een Boomer,