Freestyle Dogdance
 

Helaas gaat Dogdance in het najaar van 2018 niet door.
Hopelijk lukt het wel weer in het voorjaar van 2019.
 

Doggy Dance is, de naam zegt het al, dansen met je hond.
Nou gaat het natuurlijk niet om een tango of een wals, jij en je hond dansen ook niet echt, maar jullie voeren samen op de maat van de muziek een aantal bewegingen, "moves", uit. Dat doe je op een zelf uitgezocht of gemixt muzieknummer, waarbij de moves ook enigszins verband zullen houden met die muziek. Het optreden zal uiteindelijk bestaan uit een vloeiend samenspel tussen mens, hond en muziek, waarbij het plezier in het geheel altijd voorop blijft staan.
 

Deze cursus zal op zaterdagmiddag van 16:00 - 18:00 lopen, en kost 95,00 Euro voor de 12 lessen.
Kijkt u zelf even of u in aanmerking komt voor onze kortingsregeling?

De eerste les is op zaterdag 8 september, laatste les (demootje geven) is op zaterdag 24 november.
Dit is wel onder voorbehoud van voldoende deelnemers, want met minder dan 4 gaat de cursus niet van start. En met 6 deelnemers is de groep vol!
 

Waar moet de combinatie aan voldoen?
We houden de regels van de FHN aan, dus illegaal gecoupeerde honden zullen worden uitgesloten. Loopse teven kunnen aan de lessen deelnemen.
Je hond moet bij voorkeur al wel Basis hebben gedaan of al bijna hebben, en minimaal 12 maanden oud zijn. (Aan de Workshop deelnemende honden dienen minimaal 8 maanden oud te zijn)
Doggy Dance doen we met een vaste halsband of tuig met los te klikken lijn. (geen slip, prik of trekketting, een Canny Collar, Halti of Gentle Leader in overleg).
 

Vragen of opgeven?
Je vragen stellen en opgeven kan bij Robert Jan de Bruin, info@canis-cunerae.nl, graag uiterlijk op 7 september om 17:00.
Vermeld bij opgave wel even ras/type, geslacht en leeftijd van je hond, alsmede je telefoonnummer.
De betaling moet vr aanvang van de cursus binnen zijn.
 

Kunt u nog inschrijven?
Zondag 16:00 uur, 0 deelnemers,
6 vrij
 

Deelnemende combinaties met wat voor hond: