Tarieven 2021

 

Kortingsregeling
Voor alle cursussen geldt dat als er reeds een combinatie uit hetzelfde gezin (zelfde woonadres) een cursus doet (en deze volledig betaald heeft), elke volgende combinatie die in hetzelfde kwartaal een cursus gaat volgen hiervoor slechts 50% van de geldende prijs hoeft te betalen. Dit geldt alleen voor de periode van volledige overlapping. De duurste cursus moet in zijn geheel betaald worden.
Voorbeeld: Japie doet met Fikkie de SHH-klas van april t/m juni en heeft dit volledig betaald. Zijn vrouw Mientje gaat met Flappie behendigheid doen (ook april-juni) en hoeft hiervoor slechts 50,00 te betalen. Hun dochter Josje wil met Fikkie gaan Doggy Dancen (ook april-juni) en hoeft hiervoor dus ook slechts 50,00 te betalen.
 

Voor alle betalingen geldt, dat er vóór of op de eerste les (SHH mag tweede les zijn) betaald dient te zijn.
Betaling achteraf wordt niet langer gedoogd!
Als u het lessen bij de Puppyklas of de SHH serie opzegt, worden reeds betaalde bedragen niet gerestitueerd behoudens in geval van (aantoonbare) overmacht.
Wegblijven en op die manier het lidmaatschap laten vervallen wordt NIET gezien als tijdig opzeggen! Voor niet of te laat afgemelde lesuren blijft onverkort lesgeld verschuldigd.
Betaling kan bij voorkeur per bank ( NL82 BUNQ 2069 8330 89 tnv Stichting ter bevordering van hondenopvoeding en -sport "Canis Cunerae" ) gedaan worden. Contante betalingen zijn alleen op zaterdag op het veld mogelijk, pinnen kan bij ons niet.
 

Wijzigingen voorbehouden.