Sociale Huis Hond

Combinaties die voldoende niveau hebben opgebouwd kunnen vanuit de Basis doorstromen naar Sociale Huis Hond. Als de hond nieuw voor deze school is en nog te weinig "weet" of zich nog te puberachtig gedraagt kan het beter zijn om voorlopig bij de Basis 0 of Basis te gaan oefenen, dit ter beoordeling van onze instructeurs.
Uiteraard moet hij wel gezond zijn en alle entingen compleet hebben.
NB: Een titerbepaling wordt ook als geldig gezien.

Alle oefeningen worden nu vervolmaakt. Inmiddels kunt u van elk commando onmiddellijke uitvoering eisen en hoeft u niet steeds meer met een brokje klaar te staan.
De afsluitende toets geeft het Eindcertificaat, u heeft dan een Sociale Huis Hond. Dit certificaat is in niveau vergelijkbaar met het diploma Sociale Huis Hond van de Federatie Hondensport Nederland.

In de speelweiden worden bestaande relaties bevestigd, de groep kent elkaar inmiddels behoorlijk goed dus de onderlinge rangrelaties zijn min of meer duidelijk. Echter kunnen bestaande meningsverschillen een wat grimmiger karakter krijgen. U als baas kent inmiddels uw hond dus ziet u op tijd hoe en wat, en onze instructeurs houden natuurlijk ook weer een oogje in het zeil.