Puppycursus & Sociale Huis Hond.

Dag Tijd       Welke groep

Toets en certificaat

Zaterdag 08:30 Bij de puppengroep is er een vrije instroom (let op, wel minimaal een dag van te voren aanmelden!) van de pup vanaf 7 weken tot maximaal 6 maanden.

SHH Pup

Zaterdag
 
10:00
 

Honden die de puppengroep ontgroeid zijn (of hier te oud voor zijn maar wel goed in een groep kunnen functioneren) kunnen naar Sociale Huis Hond Basis (B1A, B1B, B2A). Ook zij die bij Sociale Huis Hond Beginners voldoende geleerd hebben zijn hier welkom.
Aan het eind van deze groepen gaat u naar de eindgroep van SHH Basis (B2B), zodat u op dat niveau straks een toets kunt afleggen.

SHH Basis

Zaterdag
 
11:30
 
Combinaties die voldoende niveau hebben opgebouwd kunnen vanuit de Basis doorstromen naar Sociale Huis Hond (SHH).
Deze groepen brengen alle oefeningen naar het punt waar u geen brokjes meer nodig heeft. U heeft het traject voltooid!

SHH eindcertificaat

    Nieuwe combinaties met honden die al te oud zijn voor de puppengroep, of die wat meer moeite hebben met groepslessen maar dan nog wel kunnen functioneren, kunnen instromen bij Sociale Huis Hond Beginners (B0, voorheen Starters).
In deze groep leert u de basisoefeningen en de verfijningen daarvan, met extra aandacht voor de uitleg van de oefeningen. Voor u zijn ze immers nieuw!
Deze groep start alleen op planning en bij voldoende deelnemers.

   

Voor combinaties met een hond, ouder dan 6 maanden, waar wat kleine probleempjes zijn ingeslopen of die niet zo goed in een groep kan, is er de cursus Sociale Huis Hond Basis (Verkort) van 10 lessen. Deze cursus start alleen op planning en bij voldoende deelnemers.

SHH Basis (Verkort)

       
I.o. I.o. Combinaties met een (semi-) volwassen hond, ouder dan 6 maanden, die nog niet zoveel begrijpt van wat zijn of haar baas van hem verlangt, kunnen in overleg beginnen met één of meer privé lessen van een half uur om de gebruikte methoden te leren kennen voordat zij in SHH Beginners of SHH Basis gaan meedraaien.
 

Dit gehele traject bereidt mens en hond voor op een plezierige samenwerking waarbij het gedrag van de hond maatschappelijk geaccepteerd wordt.

Hoe u kunt inschrijven.

Op alle cursussen is het Cursusreglement van toepassing.
Leest u dan ook even de informatie over les- en speeltijden.